KIZILAY GELECEĞİN KAN BAĞIŞLARINI ARIYOR

Gölcük İhsaniye Çiftlik İlkokulu ve Fidanlık İlkokulu’nda, Kızılay İzmit Kan Bağışı Merkezi tarafından “Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında her okuldan 100 kan” isimli 1 günlük kan bağışı protokolü imzalandı.

Gölcük İhsaniye Çiftlik İlkokulu ve Fidanlık İlkokulu’nda, Kızılay İzmit Kan Bağışı Merkezi tarafından “Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında her okuldan 100 kan” isimli 1 günlük kan bağışı protokolü imzalandı.

Düzenlenen Protokole; Kızılay İzmit KBM Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Yonca Aki, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Tayfun Akbaş, Gölcük Kızılay Şube Başkanı Orhan Faruk Barış, Gölcük İhsaniye Çiftlik İlkokulu Müdürü Mustafa Fidan, Fidanlık İlkokulu Müdürü Hilal Tutar, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.Protokol töreninde konuşan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer kan vermenin önemine değinen tüm vatandaşları kan vermeye davet etti.

Gölcük Kızılay Şube Başkanı Orhan Faruk Barış imzalanan kan bağışı protokolünün ayrıntıları hakkında bilgi verdi. Kızılay İzmit Kan Bağısı Merkezi yetkilileri aynı protokolün velilere yönelik olduğunu ve önümüzdeki günlerde Gölcük’te buluna diğer okullar da imzalanacağını söyleyerek, amaçlarının öğrencilere örnek olarak geleceğin kan bağışçılarını yetiştirmek olduğunu ifade ettiler.

Kaynak: https://www.kocaelitv.com.tr/video/17056066/kizilaygeleceginkanbagislariniariyor