İhsaniye Fidanlık İlkokulu
ÇİFTLİK MAH. ARİF NİHAT ASYA CAD. İHSANİYE ÇİFTLİK İLKOKULU BLOK NO 31 GÖLCÜK / KOCAELİ

VİZYON

" Önce İnsan" anlayışından yola çıkarak Atatürk ilke ve inkılapları ile donanmış, güçlü bir kimliğe sahip, başarıyı hedefleyen , aydın , katılımcı, toplum tarafından takdir edilen, vatanını, milletini seven ve onu yüceltmeye çalışan, milli ve manevi değerlere sahip, çağdaşlaşmayı hedef alan, dünya vatandaşı niteliklerine sahip, hoşgörülü ,ahlaklı insan yetiştiren bir kurum olmak.

MİSYON

Milli Eğitim Temel Kanunda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak ; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, evrensel değerleri tanıyan benimseyen araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim

Doğal Gaz

1 Km

Gölcük/KOCAELİ

Sportif Etkinlikler

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılında Halk oyunları çalışmaları başlamış olup halen devam etmektedir.

Proje Çalışmaları

2017-2018 öğretim yılında Değerler Eğitimi Proje Çalışması başlatılmıştır. 2023-2024 öğretim yılında ise Harezmi Eğitim modeli uygulamaya alınmıştır.